Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Α.Π.Θ Χ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

Την Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη ο πρόεδρος του τμήματος μας Χ. Αναγνωστόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση, όπου πληροφορεί τον σύλλογο ότι θα χαθεί η εξεταστική αν συνεχίσουν οι καταλήψεις.

Ο κύριος Αναγνωστόπουλος ποτέ δεν μας επισκέφτηκε στο συντονιστικό κατάληψης να συζητήσει πολιτικά μαζί μας για την παιδεία, αντίθετα αποδείχθηκε διπρόσωπος όταν μας έλεγε «από εμένα ό,τι θέλετε», μια ημέρα πριν την ανακοίνωση του. Όταν δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς πολιτικά με τις αποφάσεις του συλλόγου των φοιτητών, θα βρεις άλλους τρόπους να τον αντιμετωπίσεις. Θεωρούμε ότι οι κινήσεις του προέδρου αποτελούν πολιτική τακτική για εκφοβισμό των φοιτητών, μια ύπουλη υπονόμευση του αγώνα προς όφελος των κυβερνητικών σχεδιασμών.

Αν ο κύριος Αναγνωστόπουλος διαφωνεί με τις καταλήψεις, τον καλούμε να συζητήσει μαζί μας με πολιτικούς όρους, οι τακτικές εκφοβισμού αποτελούν κίνηση αδυναμίας. Η καλύτερη απάντηση δόθηκε από τη μαζική δημοκρατική απόφαση των φοιτητών στην γενική συνέλευση την Δευτέρα 19 Σεπτέμβρη για συνέχιση του αγώνα ενάντια στον νέο νόμο για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση με την μορφή καταλήψεων.

Συντονιστικό κατάληψης πολιτικών μηχανικών Α.Π.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου